Wij willen mensen bereiken die een moeilijke tijd zitten en die ze zeker ook tegemoet gaan zien, de corona en een recessie die er aankomt gaan behoorlijk wat mensen treffen. Met de eventuele komst van Rutte IV zal de financiële problemen alleen maar toenemen. We willen deze mensen helpen, die waarschijnlijk ook buiten de voedselbank vallen, kunnen helpen. Om deze mensen te bereiken moeten informatie verspreiden. Veel doen we al via social media, maar om doeltreffender daar te zijn moeten we helaas meer financiële spelling hebben. 

Met de financiën gaan we mensen helpen op te zorgen dat men eten op tafel hebben voor hun, maar ook zeker voor de kinderen. Ook zullen de kinderen andere zaken nodig hebben zoals leermiddelen, kleding en ontspanning. Veel mensen komen in problemen met rijksoverheid en andere organisaties. Maar hebben niet de kennis om daar mee om te gaan en daarom zich erg schuil houden om buiten het zicht van de overheid en organisaties te blijven, terwijl een oplossen beter is. Daar hebben we ook financiën voor nodig. Niet om de schulden te betalen, maar de bijkomende kosten op te vangen. Om deze mensen te bereiken moeten informatie verspreiden. 

Wanneer hebben we deze financiën nodig, eigenlijk gisteren, maar ja dat is helaas niet mogelijk. Daarom vragen we u om over uw hart te strijken en als het zo snel mogelijk ons te steunen om deze mensen te helpen. 

Ja we zijn een politieke partij, maar geen politici. We zijn een partij die de burger willen helpen, de overheid en de gemeenten vinden dat de burger ten diensten staan van de overheid en de gemeenten. Daar zijn we het absoluut niet mee eens. De overheid en de gemeenten moeten ten aller tijden ten diensten staan voor iedere burger. En 1 van de doelen is voor de burger te zijn, ook willen we dat gaan doen via de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik kan u nu al namens onze partij en de burgers die we helpen en gaan helpen u hartelijk danken voor uw financiële en morele steun.

Namens ons alle hartelijk dank.


 Wilt u bijdragen aan deze actie, ga dan naar de volgende link:  gf.me/u/zhnc7y

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn