Direkte Democratie Nederland
Samen naar Democratie

Politiek CDA – Hugo De Jonge – en zijn broer – Marien de Jonge viroloog – belangenverstrengeling in de Nieuwe Coronawet

Vice premier de Jonge zou een onafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling. De reguliere media, of liever gezegd de gekochte media, vind het allemaal prima en maakt prachtige verhalen over de twee “glamourboys”, het wordt gebracht als een “showbusiness” verhaal wat in de Story of andere roddelverhalen pers thuis hoort, maar misschien is dit het niveau van de slapende Nederlandse bevolking dat hoop ik niet, tijd zal het leren!

De Britse medicijnfabrikant Astra Zeneca is begonnen met de productie van het potentiële coronavirusvaccin van de Universiteit van Oxford voorafgaand aan de onderzoeks- resultaten en heeft de capaciteit verdubbeld tot twee miljard doses.

Chief Executive Pascal Soriot zei dat het bedrijf niet zou wachten op klinische resultaten, die het in augustus verwachtte, en dat het begonnen was met de productie van het experimentele vaccin.

Op 31 Januari 2020 verscheen het artikel in het Financieel Dagblad dat de Firma Merck, waar Marien de Jonge werkte dat Farmaceuten hebben geen haast met zoektocht vaccin …fd.nl › economie-politiek › farmaceuten-hebben-geen-haa…31 jan. 2020 – Farmaceutische bedrijven maken vooralsnog weinig aanstalten om snel een medicijn te ontwikkelen tegen het coronavirus. In januari 2020? Voor de zogenaamde crisis?

Het heeft een overeenkomst bereikt van $ 750 miljoen met twee gezondheidsorganisaties die worden ondersteund door Gates en zijn vrouw Melinda - de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations en Gavi, de vaccinalliantie - om 300 miljoen doses eerlijk over de hele wereld te verstrekken en te verdelen.

Waar liggen de belangen, als er door de regering zo’n deal wordt gesloten om een zogenaamde vaccin te ontwikkelen waar je broer een onderdeel van is. Wat is nu eigenlijk het beleid van deze regering. Met het opengooien van alle corona beperkingen werk je een 2 e pandemie in de hand.  
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info